Call for proposals: SWOWW Open Research Grant

SWOCC start dit jaar met een nieuw type onderzoeksgrant: de open grant competitie. De SWOCC Open Research Grant is een research grant voor een publicatie op basis van een zelfgeschreven voorstel, toegekend door middel van een open competitie. Dit gebeurt op basis van een review proces door juryleden vanuit de wetenschap en praktijk. De SWOCC Open Research Grant biedt een unieke kans om jouw onderzoek te realiseren of uit te bouwen!

Heb jij ook een interessant onderzoeksproject dat antwoord geeft op een actuele en relevante vraag binnen het expertisegebied van SWOCC*? Dan nodigt SWOCC je van harte uit om een kort voorstel (ca 1.000 – 2.000 woorden) in te dienen waarin een vraagstuk wordt onderzocht door middel van een empirische studie. In het voorstel wordt de centrale onderzoeksvraag vertaald naar meer concrete onderzoeksvragen en wordt aandacht besteed aan de te hanteren methodologie. De beurs, een zogenaamde SWOCC onderzoeksbeurs, bedraagt twaalfduizend euro en is bedoeld voor gepromoveerde docenten en onderzoekers die werkzaam zijn aan een universiteit ofwel HBO instelling. 

Belangrijke voorwaarde voor deelname is dat het onderwerp valt binnen de expertise gebieden van SWOCC: Merk & Mens, Merk & Organisatie of Merk & Communicatie*. Het onderzoek resulteert in ieder geval in een SWOCC-publicatie (een rood SWOCC-boekje) en enkele presentaties en korte publicaties in andere media (ondersteund door de communicatiemedewerker van SWOCC). Het project gaat zo snel mogelijk van start. Voor meer informatie kan contact op worden genomen met dr. Lotte Willemsen (directeur SWOCC) via info@swocc.nl.

Dus heb jij een interessant onderzoeksproject en ben je op zoek naar een unieke kans om onderzoek te realiseren of uit te bouwen? Laat ons dan snel weten welk onderwerp volgens jou niet kan ontbreken op de onderzoeksagenda van SWOCC! Sluitingsdatum voor inzending is 1 juni 2023.  

Bekijk hier de voorwaarden voor deelname en vul het formulier in.