Strategische Communicatie Challenge 2020

Strategische Communicatie Challenge 2020

Challenge_705x220.jpgIn 2019 is het Centrum Strategische Communicatie (CSC) van Logeion gestart met een nieuw initiatief: de Strategische Communicatie Challenge. Onderzoekers van partnerinstellingen dingen mee naar een bedrag van € 25.000 om onderzoek mee te doen. Het afgelopen jaar werd de Challenge gewonnen door Margot van der Goot, onderzoeker aan de UVA, voor haar onderzoeksvoorstel naar chatbots.

Tevens was er een aanmoedigingsprijs van € 7.500 voor een onderzoeksgroep vanuit de Hogeschool van Utrecht voor een onderzoek naar fakenews. Ook dit jaar kunnen weer voorstellen worden ingediend door universiteiten en hogescholen die zijn aangesloten bij het CSC.

Wat houdt de Strategische Communicatie Challenge in?
Logeion daagt onderzoekers uit om met een onderzoeksvoorstel te komen dat antwoord geeft op een actuele en relevante vraag op het gebied van strategische communicatie. Dit voorstel dien je uiterlijk 1 mei 2020 via info@logeion.nl. Vervolgens presenteer je het onderzoeksvoorstel tijdens een partnermeeting aan de jury in circa vijf minuten, waarna vragen kunnen worden gesteld door de jury. Het voorstel hoeft geen tot in de puntjes uitgewerkt projectvoorstel te zijn, maar moet een idee geven van de mogelijke impact van je onderzoek. Na de selectie door de jury zal er gelegenheid zijn om een en ander uit te werken in een projectvoorstel, waarover door het algemeen bestuur van Logeion een besluit genomen kan worden.

Jury
Je pitch wordt beoordeeld door een jury bestaande uit een vertegenwoordiger van het bureau van Logeion (André Manning), het bestuur (Celia Noordegraaf), de bijzonder hoogleraar Strategische Communicatie (Christian Burgers), de winnaar van vorig jaar (Margot van der Goot), en vertegenwoordigers vanuit de drie ‘bloedgroepen’ van het CSC: bureauwereld (Jeroen Scholten) en bedrijfsleven (Eric Lagerwey), onderwijs- en onderzoeksinstellingen (Piet Hein Coebergh).

Voor meer informatie en indienen van een voorstel, zie: https://www.logeion.nl/k/n1704/news/view/255243/129574/doe-mee-met-de-strategische-communicatie-challenge-2020.html

Close Menu